Privacy Statement

Free Willy woning- en projectstoffering ziet het als een verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. In het privacy statement informeren we daarom over welke gegevens we verzamelen bij het gebruiken van onze website, en informeren wij je waarom we deze gegevens verzamelen.

Contactgegevens

Free Willy woning- en projectstoffering

Wilhelminastraat 78

4132 GG Vianen

Tel: 06-28389189

Web: www.freewilly.nl

Gebruik van onze diensten


Graag maken wij u erop attent dat wij de persoonsgegevens die je ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/ of diensten inkopen.
U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Gegevens klant


Free Willy woning- en projectstoffering verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/ of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. 
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

- Voor – en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- Emailadres

- Aankoopgegevens wanneer u een bestelling doet bij het bedrijf

Delen van persoonsgegevens met derden


Free Willy woning- en projectstoffering verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, om te voldoen aan een wettelijke verplichting of te voldoen aan je aanvraag.

Doel van klantgegevens


Free Willy woning- en projectstoffering verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


- Het opstellen/ versturen van een offerte


- Je te kunnen bellen of emaillen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren


- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en/ of producten 


- Om goederen en diensten bij je af te leveren


- Om jou als klant te kunnen voorzien van de juiste service hebben wij de aankoopgegevens nodig voor de tijd dat de garantieperiode duurt




Bewaartermijn


Free Willy woning- en projectstoffering bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens nodig zijn. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na elke nieuwe opdracht, bewaren wij de persoonsgegevens zolang te garantie van het product is. Mits klant anders aangeeft.



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. 
Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens mailen naar info@freewilly.nl.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijk heb om een klacht in te dienen bij de nationale toezicht houder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gegevens Leveranciers


De volgende gegevens leggen wij vast van het bedrijf:



- Bedrijfsnaam



- Bedrijfsgegevens



- Contactgegevens



- Producten en technische gegevens



- Garantietermijnen

Doel van leveranciers gegevens


Bent je een (potentiële) leverancier dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is het nodig om u te laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dienst te voldoen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

Bewaartermijn leveranciers gegevens


Voor de leveranciers gegevens geld dat wij deze nodig hebben tot het einde van de garantieperiode van het laatst verkochte product.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken


Free Willy woning- en projectstoffering maakt gebruik van Google Analytics cookies, waarmee bezoekersstatistieken inzichtelijk worden. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of telefoon. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd . Alle “gegevens delen” uitgezet. Wij maken verder geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


Free Willy woning- en projectstoffering neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Free Willy woning- en projectstoffering of via info@freewilly.nl

Waarom Free Willy?

  • Snel een vrijblijvende afspraak bij u thuis, ook ‘s avonds.
  • Deskundig advies en hoge service
  • Bekijk de stalen bij u thuis of bezoek onze showroom in Vianen
  • Quick-Step Master Installer; de erkende vakman voor uw vloer