Referenties

Wij houden van tevreden klanten. Bent u ook enthousiast of heeft u tips voor ons? Schrijf dan zelf een recensie!

Review achterlaten

"Ik krijg alleen maar complimenten"

"Ik ben super blij met mijn vloer en mijn vloerbedekking. Iedereen die op visite komt geeft mij complimenten over de manier waarop de vloer en vloerbedekking gelegd zijn. Het is strak en netjes afgewerkt. Wilko is een fijne persoonlijkheid en toegankelijk om te bespreken wat je wilt in je interieur en komt ook nog eens met goede andere ideeën waar je tegen aanloopt met het klussen."

Denise uit Leerdam

"Jarenlang vertrouwen"

"Wij kennen Wilko al jaren en hij verzorgt als onze stofferingswerkzaamheden in en rond ons huis. Wij kiezen elke keer zonder twijfel voor Free Willy om zijn eerlijkheid, kwaliteit en service. Bij Wilko is afspraak ook de afspraak."

Ruud uit Nieuwegein

"Goede, snelle service."

"Wilko is betrouwbaar.Ik beveel Free Willy zeker aan bij anderen."

Karin uit Vianen

"Zeer prettig in de omgang. "

"Free Willy werkt bijzonder netjes, uiterst secuur en bijzonder snel. Een breed inzetbare en heel betrouwbare "klusser". Een aanrader."

Marjan en Agnes uit De Bilt

"Een blije schoonmoeder"

"Wilko heeft een topvloer gelegd bij mijn schoonmoeder. Het ziet er perfect uit. De vloer ligt strak en alle lijnen lopen mooi door. Dat het ook nog zo snel gelukt is, is helemaal super. Wij zullen Free Willy zeker aanbevelen als iemand over een nieuwe vloer begint. "

Anneke

"Zeer goede service"

"Zeer goede service, betrouwbaar, netjes, levert kwaliteit en voorziet je van goed advies dmv diverse stalen waar je uit kan kiezen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Zeer tevreden over datgene wat Wilko bij ons al heeft gedaan."

Esther Lindaart-Timmer

"Werkt super netjes, erg klantvriendelijk"

"Betrouwbaar, eerlijk, werkt super netjes, erg klantvriendelijk. Komt zijn afspraken na en is heel nauwkeurig (perfectie) in wat hij uit voert. Geweldig!"

Denise Emmen-Timmer

"Goede service, werkt netjes"

"Goede service, werkt netjes, komt afspraken na en adviseert niet het duurste product maar gewoon degene die bij je wensen passen!"

Jeff van Aken

Waarom Free Willy?

  • Snel een vrijblijvende afspraak bij u thuis, ook ‘s avonds.
  • Deskundig advies en hoge service
  • Bekijk de stalen bij u thuis of bezoek onze showroom in Vianen
  • Quick-Step Master Installer; de erkende vakman voor uw vloer